مشاوره حقوقی رایگان - جریمه غیر قابل پرداخت چیست

جریمه غیر قابل پرداخت چیست ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قبض های خلافی که از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی صادر می شود، می­ تواند یکی از موارد زیر باشد:
قبض تسلیمی
قبض الصاقی
قبض دوربین
قبض دو برگی
قبض جریمه تسلیمی

در قبض تسلیمی مامور اهنمایی و رانندگی با اخذ مدارک کامل ماشین و راننده قبض تسلیمی را به صورت کامل نوشته و اطلاعات راننده و ماشین به طور کامل در آن درج می شود و در نهایت قبض جریمه به خود راننده تحویل (تسلیم) داده می‌شود. به این قبض، قبض دست نویس هم می گویم.
قبض جریمه الصاقی

در این قبض معمولاً خودرو در محلی پارک شده (ساکن است) و خود راننده در محل حضور ندارد. اما مامور پلیس به دلیل تخلف خودرو (همانند پارک در محل ممنوع) قصد صدور قبض خلافی راهنمایی رانندگی را دارد. به دلیل نداشتن مدارک خودرو و راننده قبض عمومی صادر شده و اطلاعات عمومی خودرو همانند شماره پلاک، نوع خودرو و رنگ در آن درج می شود و به خود ماشین چسبانده (الصاق) می شود. برای مثال نوع قبض‌هایی که بر روی شیشه خودرو قرار داده می شوند از این نوع هستند.
جریمه دوربین

همانطور که از نام این نوع قبض مشخص است، عامل صادر کننده آن دوربین‌های هوشمند راهنمایی و رانندگی و یا اپراتور‌های و ماموران بکار گیرنده از دوربین‌ها در اتاق فرمان هستند. دوربین‌های راهنمایی و رانندگی به دو نوع زیر هستند:
دوربین‌های هوشمند
دوربین‌های اپراتوری
بنظرم اگر شناسه پرداخت ندارد به دفاتر پليس ١٠
مراجعه نماييد و در موارد شكايتي حضوري به پليس راهور بايد مراجعه نمود