مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام و خسته نباشید من و همسرم 8ساله ازدواج کردیم یک فرزند 6ساله داریم که دادگاه استرداد بچه رو به من داده از همسرم مدارکی مبنی بر بیماری روانی پیدا کردم که چون نظامی هست این مدارک اونو معاف از حمل اسلحه و نگهبانی کرده و بیماری اعصاب مزمن داره و ارتش و چند پزشک هم تایید کردن حال می‌خوام ببینم با این مدارک میتونم این مرد رو سلب حضانت کنم چون به هیچ عنوان بچه رو به من نمی‌ده چند بار هم منو کتک زده و از خونه بیرون کرده ولی چون فامیل بودیم من نرفتم پزشکی قانونی و مدرکی برای کتکاش ندارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از موارد سلب حضانت نیست ولیکن دادگاه می تواند با توجه به شرایط و مصلحت کودک حکم دهد