مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ترک کار با قرارداد موقت

با سلام. من 3 روز هست که یک قرارداد 7 ماهه با یک شرکت بسته ام که در زمینه بازاریابی و پشتیبانی کارتخوان هست. البته فعلا باید بازاریابی کنم و اصلا طبق انتظارم پیش نرفته. و حد نصاب شرکت 150 عدد با یک شرایط خاص در ماه هست. و من حتی یک سوم این شرایط رو هم با این حساب نمیتونم بدست بیارم. از من سفته 30 میلیونم گرفتن. البته روی سفته تاریخ و علت نوشته نشده . چون بی تجربه بودم. الان اگر کار رو ترک کنم میتونن شکایت کنن؟! چون من عملا چند مورد فقط بازاریابی کردم و کار خاصی انجام ندادم. اگر ترک کار کنم مشکلی پیش میاد ؟ و اینکه من که ناراضی هستم بهتره همین اول استفعا بدهم یا بعد از یک ماه و دادن درخواست استعفا دادن. چون در قرارداد نیروی جایگزین هم نوشته شده بود در صورت ترک کار

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما اظهار نامه سمی بدهید و اعلام استعفا و مطالبه لاشه سفته بدون متن و تا یخ را نمایید اگر سماره سفته را بنویسین خیلی بهتره