مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه ی دیه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناسان محترم..
بنده حدود 5 ماه پیش تصادف کردم و ماشینم چپ شد .. نظر پزشک قانونی بدین صورت بود ک دو دندان جلو پایین شکستگی هر کدام 6 درصدو شکستگی استخوان ساعد راست (زند اعلی) که بعد از 3 ماه طول درمان درست جوش خورده و البته مقداری اسیب به نسوج مچ دست...خواستم بدونم مقدار دیه ای که برای بنده محاسبه میشه چقدره. .. با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سلام میزان دیه شکستگی زند اعلا در صورتیکه در پایان طول درمان مطلوب و بدون عیب ترمیم شده باشد هشت درصد است جمعا میشود بیست درصد
نتیجه محاسبه :

دیه :
660،000،000 ریال
سال :
دیه کامل در سال مربوط :
3،300،000،000 ریال
مستندات :
از قانون مجازات اسلامی :
ماده 549 : موارد دیه کامل همان است که در مقررات شرع تعیین شده است و میزان آن در ابتدای هر سال توسط رئیس قوه قضائیه به تفصیل بر اساس نظر مقام رهبری تعیین و اعلام می شود.
ویژگی ها :
درصد مورد نظر از دیه :
٪ 20

اپلیکیشن محاسبات حقوقی دادحساب
bit.ly/dadhsbrsh

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. دو دندان /396/000/000ریال .درصد استخوان ساعد را ذکر نکردی.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم