مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

همسر من راننده ی موتور هستش و با یک ماشین تصادف کرده که مقصر راننده ی پژو هستن. همسرم خرج و مخارج خونه.‌کرایه خونه، قسط موتور و مدرسه ی پسرم رو با همین موتور درمیاورد. الان مچ دستش خوردشده پلاتین و پیچ و میله گذاشتن واسه ش. میخواستم ببینم چه طوری بیکاری و دیه واسه شون محاسبه میشه.‌چون تا دو یا سه ماه نمیتونه کار کنه. سوال بعدیم این هستش که آیا به علت بدهی و چک برگشتی دولت امکان این رو داره که دیه رو بهش نده؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند دیه خود را طبق نظریه پزشکی قانونی مطالبه کند.
و بابت خواب موتور می تواند طبق نظر کارشناس خسارت خود را مطالبه کند.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

دیه پرداخت خواهد شد
ولی دریافت خسارات مازاد بر دیه کار سختی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

علاوه بر دیه،خسارت موتور ضرر و زیان مازاد بر دیه و ممکن الحصول با ابطال تمبر حقوقی قابل مطابه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بابت صدمات وارده بر جسم ایشان می‌توانید از طریق پزشکی قانونی اقدام به اخذ دیه کنید‌.
بابت صدمات وارده بر موتور نیز با برآورد خسارات وارده می‌توانید دادخواست مطالبه خسارت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت مطالبه دیگه هزینه‌های بیمارستان و هزینه بیکاری دعوی حقوقی از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دیه ایشان بعداز معاینه و تشخیص پزشکی قانونی تعیین میشود و در مورد خسارات باید دادخواست مطالبه خسارات بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دیه پرداخت خواهد شد
هزینه های درمان زاید بر دیه قابل مطالبه است و شما باید درخواست بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بعد از معاینه و تشخیص پزشک قانونی دیه تعیین میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعداز معاینه و تشخیص پزشکی قانونی دیه مشخص میشود بابت بقیه خسارات دادخواست دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر، میتوانید درخواست پرداخت دیه علی الحساب داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد از اخذ دیه و اخذ خسارت خرابی موتور از دادگاه کیفری می تواند دادخواست مطالبه وجه بابت هزینه بیمارستان و خسارت ممکن الحصول بابت بیکاری بدهد