مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وسایل شخصی از همسر

با سلام من دوساله از خانه همسرم اومدم بیرون و دنبال کارهای طلاقم هستم متاسفانه هنگام گرفتن جهیزیه وسایل شخصی منو ایشون گرو گرفتن و ندادن که مدارک تحصیلیم هم جزوشون هست. آیا امکان گرفتن حکم قانونی بدون داشتن مدرک هست؟

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

با سلام
تمامی مدارک امکان اخذ المثنی آن وجود دارد . ضمن آنکه شما میتوانید دادخواستی تحت عنوان استرداد مدارک نیز تحویل شورای حل اختلاف دهید و با اثبات اینکه مدارک شما نزد همسرتان و در منزل باقی مانده و ایشان از استرداد آن امتناع میورزد حکم استرداد اخذ نمایید .

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

با سلام، از طریق دادگاه باید اقامه دعوا نمایید و برای جهیزیه و مدارک شخصی باید ادله جداگانه فراهم نمایید، برای مشاوره رایگان میتوانید تماس بگیرید 09127672336 سلیمانی