مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم تخریب ساختمان توسط کمیسیون و دیوان

با.سلام ، بنده در حال ساخت اپارتمان در منطقه فاز 4 مهرشهر کرج هستم، با توجه به گرفتن رضایت محضری از همسایگان طرفین که ویلایی میباشند ، اقدام به احداث اضافه بنا و پیشروی و کاهش فضای نورگیر مطابق با عرف منطقه نموده ام ، لیکن کمیسیون دستور تخریب را صادر و رای بدوی هم در دیوان تخریب میباشد ، که در حال حاضر اقدام به اعتراض نموده ام و منتظر رای تجدید نظر هستم ، در صورتیکه اگر تجدید نظر تخریب اعلام نماید چه باید بکنم ، ضمنا تمام ساختمانهای در حال ساخت یا طی چند سال اخیر ساخته شده به همین میزان پیشروی نموده و فضای نورگیر را هم به اندازه ملک بنده تقلیل داده اند اما نمیدانم چرا حکم تخریب صادر گردیده ، ممنون میشوم از راهنمایی

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

صدور راي طي مراحلي دارد كه منجر به صدور حكم تخريب شده است