مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تخریب

سلام زمان اخذ پروانه باتوجه به نبش بودن و اشرافیت به کوچه های 14متری در هر دو طرف هرچه درخواست7طبقه با پیلوت نمودم گفتند 6طبقه با بهارخواب بگیر برو کارتو بکن میری ماده صد با جریمه حل میکنی رفتم کمیسیون بدوی جریمه بستن خواستم واریز کنم تقاضای تخفیف کردم معاون گفت بجای کل جریمه50%جریمه را واریز کن و درخواست تخفیف هم بده اینکارو کردم بعد از مدتی اعلام کردند کمیسیون تجدید نظر بجای تخفیف برای طبقه 7 با اینکه پارکینگ و از بیلت و بلامانع نظام مهندسی کامل بوده و شاکی خصوصی هم نیست کمیسیون بدوی هم فقط جریمه صادر کرده و 50% هم بابت جریمه ماده واریز نمودم و با وجود اینکه در ضلع شمالی ساختمانی با مغازه و 8طبقه روی آن ساخته شده در ضلع جنوبی هم که کوچه 14متری است دوتا برج و چندین ساختمان بالای 8 طبقه وجود دارد تخریب صادر نموده
در حال حاضر هم متوسل دیوان عدالت اداری شده ام استرس زیادی دارم لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برادرزاده پاسخ باید مستندات و مدارک مطالعه گردد