مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

با سلام
بنده ملکی از مسکن مهر خریداری نموده ام که هنوز سند آن آماده نبوده است. در قسمت ثمن معامله مبلغی نگه داشته شده که پس از انتقال سند پرداخت شود . مبلغی هم به صورت رهن به فروشنده در نظر گرفته شده که در خانه بنشیند
با توجه به اینکه سند ملک آماده نبوده تاریخ انتقال توافق قید شده است. مدت زمان رهن نیز در مبایعه نامه قید نشده است. زمان تسلیم ملک هم زمان توافق رهن قید شده است. ضمناً یکی از شهود امضا کننده همسر فروشنده است.
سوال 1- اینکه آیا فروشنده می تواند از انتقال سند ممانعت ورزد و در اینصورت چگونه می توان اقدام برای الزام به سند انجام داد؟
سوال 2- با توجه به اینکه مدت زمان رهن به فروشنده قید نشده تحویل ملک به چه صورت می باشد؟
سوال 3- در قسمت توضیحات نوشته شده که سند در هرتاریخی که حاضر شد خریدار موظف است نسبت به انتقال سند اقدام نماید که می بایست می نوشت فروشنده موظف است
با توجه به موارد فوق لطفا اینجانب را راهنمایی فرمائید و با توجه به نسخ اینگونه قولنامه آیا می توان در مورد مشاور املاک مبنی بر فسخ یکطرفه بیعنامه اقامه دعوی نمود.
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

الزام به انتقال سند و الزام به تحویل مبیع انجام دهید

یک وکیل

سلام علیکم.تاکنون درخصوص املاک مسکن مهر سند نخورده اسناد این املاک اماده نیست.