مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق سنوات بازنشستگی از سال 94 الی 99

با سلام . شهرداری از سال 1394 تا 99 حق سنوات بازنشستگی را از حساب ما برداشت ولی به صندوق بازنشستگی واریز نکرده . و صندوق از زدن حکم بازنشستگی خود داری می کند و عنوان می دارد تا تسویه حساب ( بدهی 12 میلیارد تومان است ) شهرداری پرونده ها را برای بازنشستگی بررسی نخواهد کرد الانه حدود 4 ماه است نه شهرداری حقوق می دهد و نه صندوق بازنشستگی احکام بازنشستگی را می زند . سوال من
1- آیا شهرداری جرم مرتکب شده است
2- آیا جرمی شهرداری خیانت در امانت یا تصرف در مال غیر و یا بهره برداری از مال غیر است
برابر کدام ماده قانونی می توانم علیه شهرداری شکایت کنم. سپاسگذارم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد پرونده را دقيق خواند و سپس اظهار نظر كرد در قسمت درخواست وكالت سايت ثبت موضوع بفرماييد تا همكاران وكيل راهنمايي نمايند