مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

با سلام خدمت وکلای محترم دادراه. زوجه شکایت واهی رو سال گذشته تحت عنوان تهدید به قتل و ترک انفاق مطرح کردند و تنها ادله ایشان شهادت شهود بود. در مورد هر 2 اتهام حکم برائت صادر شد و دادگاه تجدید نظر هم رای رو تایید کردند. مجددا پس از 6 ماه پرونده ای تحت عنوان تهدید به قتل و توهین به اشخاص عادی مطرح کردند که در این پرونده اشاره شده که بنده برای بار دوم در مکان دیگری ایشان رو تهدید به قتل کردم و 2 نفر شهود هم شهادت کذب دادن. با توجه به اینکه بنده در تهران زندگی میکنم و زوجه ساکن شهرستان هستند و اینکه حکم نشوز ایشان رو هم گرفتم و در 1 سال اخیر زوجه رو ندیدم چطوری میتونم شهود رو جرح کنم و مجددا برائت بگیرم؟ آیا با توجه به اینکه پدر ایشان در شهرستان وکیل هستند امکان داره بنده بیگناه گرفتار بشم؟؟؟ ممنون از راهنمایی ارزنده شما
باید عرض کنم که در 1 سال اخیر زوجه را ندیدم ‌ولی به خاطر پرداخت مهریه 1 بار به شهرستان ایشان رفتم که وقتی پدرشان متوجه مراجعه من به اجرای احکام میشن به این فکر میافتن که همون روز رو به عنوان روزی مطرح کنند که بنده زوجه را تهدید کردم

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

رای قبلی رو ارایه بدهید و مستندات خودتون رو که در اون زمان در تهران بودید ارایه بدهید ضمنا میتونید از شهود سوالاتی مطرح کنید که مثلا در چه زمانی تهدید کردید کجا و چه لفظی بکار بردید و نکات ریز بین اظهارات شهود رو مدنظر قرار بدهید و چنانچه شهادت دروغ باشه مطمئنا ایراد میشه از شهادتشون گرفت

سيد مهدي  انجوي اميري

سيد مهدي انجوي اميري :

استان :

مراتب جرح شهود در قانون مشخص می باشد که بایستی اگر شهود دارای چنین خصیصه باشد بدان استناد کنید