مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهام شرکت سهامی خاص

با سلام .
اینجانب مدیر عامل یک شرکت سهامی خاص (50 درصد سهام ) بودم. طبق توافق با رییس هیات مدیره قرار بر این شد که در ازای دریافت مبلغ مورد توافق سهام خود را به ایشان انتقال دهم. بعد از انتقال سهام ایشان از پرداخت مبلغ مورد توافق خودداری می کند . آیا امکان پیگیری حقوقی وجود دارد ؟

پاسخ ها :

مسلم  ملائي

مسلم ملائي :

استان :

بله دوراه وجود دارد 1. نسبت به الزام خوانده به ثمن سلام اقدام نمایید ،2. نسبت به فسخ قرارداد به دلیل عدم ایفا تعهد و عدم پرداخت ثمن اقدام نمایید