مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر در تنظیم سند

با سلام. بنده قرارداد مشارکتی را بابت ساخت با مالکیت انجام دادم که قرار بر این بود پس از تخریب و بتن ریزی فنداسیون مالکیت 3 دانگ از 6 دانگ را به نام بنده به صورت قطعی انتقال دهند. در صورت عدم تنظیم، بنده مجاز به توقف کار و دریافت خسارت روزانه میباشم. ولی سند یکی از مالک ها در بازداشت دادگاه انقلاب بود و مالکین در قرارداد در زمان آماده شدن استعلام دارایی و ثبت نتوانستن سند تجمیع را به نام بنده و یکدیگر تنظیم کنند. بنده کار را متوقف نکردم ولی مالکیت پس از گذشت یک سال سند را به نام بنده تنظیم کردند ولی الان همان مالکی که سندش مشکل داشت از بنده به دلیل تاخیر در تحویل شکایت کرده و درخواست خسارت کرده است. ضمنا طبق قرارداد کلیه هزینه های انتقال سند به عهده مالکیت بوده ولی بنده پرداخت کردم. حکم املاک تنظیم کننده قرارداد مشارکت تعیین گردیده که می گوید شما گذشت کن و هزینه هایی که کردی را نگیر و مالکیت و راضی کن.
سوال
1-آیا بنده خسارتی که در قرارداد تعیین شده بابت تاخیر در تنظیم سند را الان میتوانم درخواست کنم؟
2-دریافت هزینه های پرداخت شده طبق تورم الان؟
3-آیا مالکین که تاخیر در تنظیم سند داشتن آیا میتوانند از بنده درخواست خسارت نمایند بابت تاخیر؟
مدارک مرحله کار انجام شده و استعلام های دفترخانه در تاریخ مقرر موجود می باشد.
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

با سلام. اگر در موعد مقرر تعهدشان را انجام نداده اند شما میتوانید دادخواست بدهید. دادخواست متقابل بدهید.