مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده

با سلام مدت 8 سال است زندگی زناشویی دارم حاصل آن دختری 3 ساله و زیباست این مدت 8 سال را در خانه پدر خانمم به علت نداشتن مادر و تنهایی پدرشان زندگی کرده ام ولی پس از گذشت 8 سال منزلی زیبا و خوب درحد عالی برایش اجاره کرده ام ولی همسرم به دلایل گوناگونی از آمدن به منزل سرباز میزند و من دلیل نیامدن او را ترس از جدایی پدر و دخالت پدرش میدانم تا حدی که خود همسرم گفت پدرم به خانواده گفته من تا وقتی در این خانه هستم هیچ کس حقی ندارد و تو هم طلاقت را بگیر تا پس از مرگم حقوق بازنشستگی من به تو برسد حال با این دخالت و حرفهایی که پدرشان زده و مسبب جدایی زندگی ما شده ایا میتوان از پدرشان باعث دخالت در زندگی و جداییمان شکایت کنم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله به جرم مزاحمت و سلب اسابش و ارامش و دخالت در امور زناشويي اقدام نماييد لطفا قبل از هر كاري اقدام به مشاوره خانواده همراه با همسر خود كنيد و اقدام عجولانه نگيريد