مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

سلام. پولی توسط یک نفر بابت مسافرتشون به حساب بنده واریز شده. چون ما آژانس هواپیمایی داریم.
ما قرارداد داریم با ایشون. بعد از گذشت یک ماه متوجه شدم حساب های بانکی ام یکی یکی داره مسدود میشه. مراجعه کردم ‌بانک گفتن شکایت حقوقی دارم. پرسیدم گفتن شعبه ی دادسرا بندر گز شکایت دارین. الان چطوری میتونم حسابم رو باز کنم؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. در نامه ارائه شده به بانک نام شاکی ذکر شده، باید به شعبه مراجعه کنی تا مشخص شود برای چی بوده است.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم