مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز مسکن مهر

سلام. من سال 91 امتیاز مسکن مهر که در اون فقط تایید صلاحیت شخص که مسکن مهر به او تعلق میگیره و شماره پرونده ایشون که اون جا ثبت شده بود، خریداری کردیم و قولنامه دستی نوشتیم. ایشون تعهد داده تا زمان تحویل در صورت نیاز من بیاد و کارهای مربوط به اون رو انجام بده. سال 91 دفتر خونه ها وکالت نمیزدن و من فقط از ایشون قولنامه دستی دارم و شاهد اون موقع چون مشخصات واحد فقط در فاز 8 بوده در قولنامه نوشته شده ولی متراژ و پروژه و بلوکش معلوم نبود. الان ایشون نمیاد برای انتقال. میخواستم بدونم اگر شکایت کنم حق به من داده میشه یا 100میلیون میخواد بدم تا بیاد انتقال بده؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد مربوطه مطالعه شود مسکن های پردیس از صور و مالیت های متفاوتی برخوردارند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اول باید برید اونجایی که پیمانکاری ساخت اون مجتمع رو عهده دار بوده که با دادن مشخصاتش به شما میگن کدوم واحده بعداز اتمام ساخت وتحویل ملک به ایشون شما باید دادخواست تحویل و تسلیم مبیع بدین