مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط وام

سلام. بنده سه سال پیش از بانک وام به اسم خانمم گرفتم و پدرخانمم هم چک داد برای ضمانت. بعد از مدتی که قسط پرداخت میکردم برای من مشکل پیش آمد و دیگر توان پرداخت وام را نداشتم. پرداخت نکردم ولی در طول این مدت از طرف بانک نه به خودم، نه ضامنم هیچ زنگی یا اختیاری اصلا ندادن برای پرداخت نکردن اقساط. حالا یک پیامک آمده ابلاغیه است که باید برم دادگاه حالا برم دادگاه من توان پرداخت کل وام را ندارم. باید چی کار بکنم؟ در ضمن اصلا تو این مدت بانک هیچ زنگی یا اختیاری نداده. حالا باید چی کار بکنم؟ اگر محکوم شدم به دادن کل وام با سودش اون موقع 10 میلیون وام گرفتم با سودش شد 14 میلیون. ممنون میشم راهنمایی ام بکنید.

پاسخ ها :

مرضيه  ملايره

مرضيه ملايره :

استان :

میزان اقساط را محاسبه کنید به دایره حقوقی بانک هم میتونید مراجعه کنید جهت تعامل لکن در نهایت چنانچه از پرداخت مبلغ بدهی ناتوان بودید دادخواست اعسار دهید