مشاوره حقوقی رایگان - گرو گرفتن کارت خودرو برای قرض دادن پول

سلام و عرض ادب و احترام. شخصی کارت ماشین خود را پیش بنده گرو گذاشته و مبلغی پول امانت گرفته .
حالا پول من را نمی آورد کارت خود را بگیرد.
من چی کار کنم؟
سپاس از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام ابتدا اظهار نامه ای با عنوان مطالبه طلب و با شرح اینکه در چه تاریخی و چه مبلغی از شما در حضور شهود اگر وجود داشت ارسال کنید و سپس اقدام به تقدیم دادخواست مطالبه طلب نمایید

عباس  همدانيان

عباس همدانيان :

سلام دادخواست مطالبه وجه بدین کارت ماشین صرفا شاید بعنوان اماره تلقی بشه