مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه تعزیرات

سلام. برای من امروز پیامکی آمده که 10 روز دیگه به شعبه بدوی تعزیرات مراجعه نمایم و علت مراجعه ذکر نشده و فقط شماره پرونده و شماره شعبه ذکر شده است. من شخص حقیقی هستم و فاقد کسب و مغازه صنفی می باشم. اگر در تاریخ مذکور مراجعه نکنم چه پیامدی دارد؟ آیا پیامک به منزله ابلاغ رسمی تلقی میشه؟
باتشکر از شما.

پاسخ ها :

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

احتمالا شما خودروی خودتون رو فروخته ائید و هنوز تعویض پلاک نکردید و با اون خودرو کالای قاچاق جابجا شده و توقیف شده از روی پلاک مشخصات شما رو در آوُردن برات پیام اومده در هر صورت باید مراجعه کنید