مشاوره حقوقی رایگان - تعزیرات

با سلام خدمت عزیران
بنده ماشین پراید دارم یه سری رفتم پمپ بنزین باک بنزین نمودم، الآن از تعزیرات نامه زدن که سی میلیون تومان جریمه قاپاق سوخت برایتان مقرر شده است، پیگیری نمودم دیدم که بله ثبت شده که شما در فلان تاریخ از فلان جایگاه در یک روز سه بار سوخت گیری نموده اید (قابل ذکر است که ساکن منطقه مرزی هستیم و بنزین قاچاق می شود) در حالیکه بنده یک بار سوخت گیری نموده ام و لی ادعا می کنند و هیچ مدرکی که ثابت کنند سه بار سوخت گیری نموده ام ندارند تنها مکتوب است، و بنده منکر این موضوع هستم، هرچه هم پیگیری می کنم نتیجه نداده است، نمی دانم دادم را به کدام ارگان و چگونه برسانم، در حالیکه تعزیرات شاکی است؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی به رای تعزیرات در مهلت مقرر اعتراض کنید تا رای تعزیرات شکسته شود و در این لایحه اعتراضی ، دلایل و مدارک خود را جمع آوری کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید سیستم قضایی و مجازات مربوط به تعزیرات با سیستم قضایی دادگاه های کیفری و حقوقی کمی متفاوت است و دفاعیات مناسب را خود را می‌طلبد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با مدارک از جمله بازبینی دوربین ها و... در مهلت مقرر قانونی به رای شعبه تعزیرات اعتراض نمایید .