مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اتباع خارجی با زن ایرانی

سلام.
من با یک آقا اصالتا افغان که در حال حاضر مقیم ایتالیا هستند، ازدواج کردم. البته ثبت محضری نشده الان داریم کار های رفتن من رو انجام میدیم. ولی شنیدم که ایشون خودش باید بیاد ایران با هم بریم درخواست بدیم برای پروانه ازدواج.
میخواستم بدونم برای ثبت ازدواج حتما باید همسرم ایران حضور داشته باشه؟ هیچ راهی برای انجام کار به صورت غیرحضوری وجود ندارد؟
و البته از اون جایی که سفارت از من مدرک ازدواج میخواد، هیچ راهی برای پیوستن من به ایشون به جز پروانه ازدواج از طریق ایران وجود ندارد؟

پاسخ ها :

ازدواج زن ایرانی با اتباع خارجی ازدواج با فردی خارج از کشور مهاجرت از طریق ازدواج ازدواج با اتباع خارجی ازدواج غیر حضوری پروانه ازدواج ازدواج