مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام.
چند وقت پیش من ماشین رو از شخصی خریدم و به دلیل این که پول لازم بودم ماشین رو با قولنامه با شخص دیگری، معامله کردم تا ثبت سند صورت گیرد. آیا شخص خریدار میتواند به جرم فروش مال غیر از من شکایت کند؟ در ضمن شخص خریدار از من 10 میلیون درخواست کرده تا قولنامه را به من برگرداند.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام
خیرفروش مال غیر نیست

قسمت دوم سوالتون مبهم است

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سند رسمی ماشین به نام شخص الف هست و شما ماشین را با قولنامه عادی خریداری نموده اید.به فرض داشتن قولنامه و صحیح بودن ان شما مالک خودرو محسوب میشوید و‌حق انتقال انرا به غیر دارید پس مرتکب جرمی نشده اید.تنها مسیله تقاضای انتقال سند رسمی بنام‌خریدار جدید است که قانونا در صورت امتناع صاحب سند از انتقال میبایست از سوی خریدار طرح دعوی الزام‌به انتقال سند علیه شما و صاحب سند صورت پذیرد

یک وکیل

خیر باتوجه به قولنامه
خیر