مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ضمانت نامه بانکی

با سلام.
اینجانب مبلغی از شخصی طلبکار می باشم و دادخواست نیز بر علیه این شخص داده ام. این شخص یک فقره ضمانت نامه بانکی در وجه یکی از نهادهای دولتی نزد یکی از بانک ها سپرده است. آیا میتوانم ضمانت نامه بانکی ایشان را به نفع خویش توقیف نمایم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. ضمانت بانکی برای انجام کاری برای شخص یا ارگانی صادر می شود که در صورت انجام تعهد مبلغ آن توسط آن ارگان دریافت خواهد شد بنظرم قابل توقیف نیست.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم