مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت فاقد پلاک

سلام. بنده یک دستگاه موتور سیکلت مدل 95 خشک خریدم و فروشنده فقط به بنده یک برگ از مبایعه نامه را داد و گفت 40 روز دیگر برگ کمپانی اش میاد و 40 روز طول میکشه سندش بیاد و موتور فاقد پلاک می باشد. ولی البته یک شماره پلاک به من داده و از پلیس 10پرسیدم خلافی نداره و گفته پلاک شرکت می باشد. میخواستم بدونم کلاهبرداری هست یا نه؟

پاسخ ها :

خرید موتور سیکلت بدون پلاک موتور سیکلت بدون سند کمپانی خرید موتور سیکلت پلاک موتور سیکلت موتور سیکلت