مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در خط ویژه

من در خیابان اصلی قصد گردش به چپ و وارد شدن به کوچه داشتم. سمت چپ من خط ویژه بود. پیچیدم. ماشین بیشتر از نصفش رد شده بود و وارد کوچه شده بود که یه موتور که خلاف جهت خط ویژه در خط ویژه با سرعت بالا حرکت میکرد به گلگیر عقب سمت چپ ماشین من زد. مقصر کیه؟ اینم بگم که سه نفر رو موتور بودن. یه مقدار هم از ناحیه سر زخمی شدن که آمبولانس آمد خودشون گفتن مشکلی ندارن. ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

تاجاییکه من میدانم حق باکسی که راه مستقیم واصلی ومیره یعنی موتورسیکلت ولوتوخط ویژه‌