مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده خودرو برای تنظیم سند

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما.
بنده یک خودروی پراید خریداری کردم. تمام مبلغ رو پرداخت کردم و یک قولنامه دستنویس تنظیم شد. ( در قولنامه قید شد که کل مبلغ رو پرداخت کردم.)
تمام مدارک ماشین رو گرفتم. اما متاسفانه فروشنده برای تنظیم سند و تعویض پلاک نیومد.
یک اظهارنامه سه روزه برای فروشنده فرستادم نیامد.
شکایت هم کردم و در دادگاه هم فروشنده حاضر نشد.
رای دادگاه بر این شد که فروشنده باید بیاد دفترخانه و تنظیم سند کنه اما فروشنده متاسفانه نمیاد. میخواستم بدونم باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. پس از صدور رای دادگاه باید اجرا ئیه صادر و نماینده اجرا به جای ایشان سند را امضاء میکند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم