مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

با سلام. بنده سال 96 یک خودرو از شخصی که از طریق گوشی باهاش آشنا شده بودم خریدم متاسفانه بنده هیچگونه مبایعه نامه ننوشتم اما روز خرید به راهنمایی رانندگی مراجع کردیم و پلاک خودرو بنام بنده انتقال یافت پسند سبز ماشین بنام من ثبت شد در ضمن در معامله ما یک نفر هم بود که توسط ایشون یه چک 4 میلیونی به فروشنده پرداخت شد متاسفانه فروشنده برای انتقال سند نمیاد و با اینکه به دادگاه رفته ام شورای حل اختلاف رای به نداشتن مدارک و مستندات کافی دادن برای انتقال سند. خواهش میکنم به بنده بگین چکار کنم. البته این رو بگم دادگاه فقط یک جلسه بنده رو احضار کرد و برای دادن رای من رو نخواستن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر فرصت تجدید نظر خواهی دارید به رای اعتراض کنید. اگر نه ، دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید