مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

با سلام و خسته نباشید. خواهرم و شوهرش سال قبل با وانت سایپا بار می آورد که در راه متاسفانه با یک کامیون شاخ به شاخ میشود و داماد ما فوت میکند. در ضمن بار را بیمه نکرده بود. کارشناس داماد ما را مقصر نوشته که از مسیر خود خارج شده. میوخاستم بدونم الان صاحب بار به ما شکایت کرده میگه من بار سالم از شما میگیرم و از طرف دیگر راننده کامیون شکایت کرده از ما خسارت ماشین و پول خوابیدن و استراحت در منزل را میخواهد. الان به نظر شما شکایت آن ها درست است و ما باید جوابگو باشیم یا شکایت آن ها اشتباه است؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. صبر کنید تا دادگاه رسیدگی کرده و رای صادر نماید و در صورت محکومیت می توانید قسط بندی کنید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم