مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دکتر زنان و بیمارستان

سلام خانم بنده در هفته 27 بارداری سزارین شد به دلیل کوتاهی پزشک معالجه که در آزمایشات خانم بنده را زیاد جدی نگرفت چون خانم بنده 2 قلو باردار بود و باید استراحت مطلق میکرد ولی دکترش همچین اعتقادی نداشت و نسبت به سنوگرافی گرفته شده نیز عکس العملی نشان نداد.
اما وقتی بچه ها به دنیا آمدن دخترم پس از 4 روز فوت کرد که دلیلش هم واضح نگفتن یکبار گفتن عفونت کرده یکبار گفتن نارسای قلبی بوده در صورتی که آزمایش خون گرفته شده در روزای اول اصلا عفونت نداشته . همچنین در روز 2 به من گفتن دست دخترتون پاره شده و ما براش بخیه کردیم و به بنده نشان دادن و از با بت این اطلاع رسانی امضاء هم گرفتن .
لازم به ذکر است که خانم بعد از عمل هم دچار عفونت شدیدی شد که 4 یا 5 روز باز بستری شد

حالا میخوام هم از دکتر خانم و هم از بیمارستان شکایت کنم آیا فایده ای داره ؟ یا وکیل بگیرم بهتره ؟ از این موضوع حدود 4 ماه میگذره در روند شکایت تاثیری دارده یا نه ؟
مرسی

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

با توجه دفن نوزاد و احتمال نیاز به کالبد شکافی کار سختی در پیش دارید. اثبات جرایم پزشکی با دشواری های زیادی مواجه است و بدون داشتن وکیل حاذق معمولاً نتیجه به نفع بیمار نخواهد بود. می توانید با استناد به پرونده پزشکی و پارگی دست نوزادتان به دادسرای ویژه جرایم پزشکی مراجعه کنید. همچنین اگر درباره میزان استراحت تجویز شده مدارکی داشته باشید ممکن است کمیسیون بررسی کننده موضوع به این تشخیص برسد که اهمال شده است.