مشاوره حقوقی رایگان - سوالات مربوط به کوچه بن بست

سلام به تازگی همسایه ای به کوچه بن بست ما اومده که در کوچه 3 متری از طبقات بالا تجاوز به حریم کوچه کرده از طرفی در این کوچه پارکینگ باز کرده که درب پارکینگ بیرون باز شو هست و همیشه همسایه ها رو اذیت میکنه که دارد بشه و این که میگه چون من پارکینگ دارم شما نباید در کوچه پارک کنید حالا بنده میخوام از ایشون به علت تجاوز به حریم کوچه و این درب بیرون بازشو شکایت کنم ایا میشه

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که از حدود کوچه بن بست خارج نشده باشد حق باز کردن در را دارا میباشد