مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع در سند

با سلام و احترام
بنده و همسرم مالک دو واحد همکف از سه واحد یک ساختمان دو طبقه هستیم. طبقه بالا فقط یک واحد هست و جمعا سه واحدیم. درب ورود و راه پله طبقه بالا کلا از ورودی منزل ما جداست ولی متاسفانه در سندها قید شده حیاط مشاع. با توجه به اینکه این سه واحد مال سه برادر بوده که قبلاً برای خودشان و با توافق هم ساختن که طبقه بالا حیاط نداشته باشد و تنها راه دسترسی به حیاط همان درب ورودی منزل ماست، الان طبقه بالای ما بعد از چندین سال که خونه رو خریده اند به فکر این موضوع افتاده اند که حیاط مشاع است و مدعی شده، ضمن اینکه من در سه ماه گذشته کلی خرج سایبان و تعمیرات کف و ... ولی یه کلام حرف نزد و گذاشت تمام شه و بعدش مدعی شد، الان لطفا بفرمایید تکلیف هزینه های بنده برای حیاط و نحوه استفاده چگونه خواهد بود با توجه به اینکه جا افتاده که طبقه بالا بدون حیاط به این بنده خدا فروخته شده. ایا راهی هست که بشه اثبات کرد حیاط فقط مال واحد‌های همکف است و ایشون بدون حیاط خریده حتی با وجود قید در سند. ضمنا ساختمان قدیمی می‌باشد و فقط حیاط دارد و دو برادر مالک همکف سایبان زده بودند روی حیاط. ممنونم

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

سلام موضوع به كارشناس ارجاع مى شود و متن مبايعه نامه ها مهم است در اين موضوع.