مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

با سلام و خسته نباشید
بنده در آپارتمانی ساکن هستم که چهار واحد دارد و در سند تمام واحدها فضای حیاط مشاعی است و فاقد پارکینگ هست سه تا از واحدها حیاط رو تصرف کردن و خودرو پارک میکنن و اجازه پارک خودرو بنده را نمیدهند میگویند که در قولنامه پارکینگ دارند الان سوال من اینه اعتبار قولنامه بیشتره یا سند اگه برم دنبال شکایت دادگاه حقو به من میده یا نه چون حیاط جزء مشاعات هست

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.هیچک از واحدها بدون رضایت همه مالکین حق پارک خودرو در حیاط مشاعی را ندارند و شما نیز اگر در سندتان حق پارکینگ اختصاصی نداشته باشید نمیتوانید پارک کنید ولی نسبت به تصرف ان سه واحد میتوانید اقدام کنید و مانع این اقدام انها شوید.