مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثر انگشت

با سلام بنده اخیرا متوجه شده ام که در بانکی بعنوان ضامن یک فقره تسهیلات خرید خودرو مربوط به سال 1388 قرار داده شده ام بعد از اطلاع از این موضوع به بانک مراجعه کردم و با بررسی اوراق پرونده تسهیلات نوع خط و امضا مربوط به من نمی باشد و اصلا در بانک مربوطه جهت ضمانت یا اخذ وام مراجعه نکرده ام .
قابل ذکر می باشد که وام بنام کسی می باشد که در واقع شخص ثالث دیگری بنام ایشان کرده است یعنی شخص ثالث وام را بنام دوستش کرده است ولی درواقع برای خودش بوده است بنده نیز در همان سال 88 در بانک دیگری ضمانت وام همین شخص ثالث را کرده بودم و کپی مدارک سجلی بنده در اختیار ایشان بوده است و همچنین ایشان حدود 20 پرونده تسهیلات خرید خودرو از همین بانک بنام افراد مختلف دیگر اخذ کرده است. (قابل توجه می باشد که چون در روستا زندگی میکنیم و همه افراد دخیل در وام باهم اشنا و اقوام هستیم و برحسب اعتماد و... مدارک نزد شخص ثالث که استاد دانشگاه و دارای روابط اجتماعی می باشد بوده است )
با توجه به اینکه نوع خط و امضا به هیچ وجه شبیه خط و امضا من نبود شکایت حقوقی طرح نمودم و درخواست کارشناس رسمی خط و امضا دادم . همچنین خود شخصی که وام بنام ایشان هست و درواقع صوری بوده است نیز در دادگاه حاضر شد و اذعان داشت که ضامن (یعنی اینجانب ) را برای ضمانت به بانک نیاورده و معرفی نکرده ام و... بعد از بررسی کارشناس نظریه مبنی بر این بود که بنظر کارشناس امضا و اثر انگشت متعلق به ضامن است و ... همچنین توضیح داده است که باتوجه به ادعای ضامن در خصوص عدم مراجعه به بانک مذکور و اظهار ضامن جهت ضمانت وام برای شخص ثالث بنظر اینجانب (یعنی کارشناس) فرمهای مذکور به صورت سفید امضا و سفید اثرانگشت تهیه و در جهت قرارداد وام مورد استفاده قرار گرفته است.

حال آیا تشخیص اثرانگشت برعهده کارشناس می باشد؟
و از طرف دیگر بنده می توانم از طریق پلیس تشخیص هویت جهت اطمینان از صحت نظریه کارشناس از دادگاه تقاضای معرفی نامه را بدهم تا برای خود بنده اطمینان حاصل شود اثر انگشت مطابقت دارد یا خیر؟
و ثالثا از انجایی که شخص وام گیرنده در دادگاه اظهار داشته بنده را بعنوان ضامن معرفی نکرده و به بانک نیاورده است حقی برای بنده ایجاد می نماید یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

جعل امضا جعل اثر انگشت جعل ضامن وام