مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث پدری

سلام.پدر بزرگ بنده یک سال است فوت کرده و داری چند قطعه زمین و املاک دیگری است مادر من از همسر اول ایشان است و همه این املاک هم در زمان حیات مادر بزرگم خریداری شده الان که پدر بزرگم فوت کرده دایی های ناتنی من اومدن ی وصیتنامه آوردن که پدر بزرگم همه اموال خودش را به همسر دوم و فرزندانش داده و فرزندان همسر اول هیچ ارثی ندارند در صورتی که پدر بزرگ بنده بیسواد و حدود هشتاد سال سن داشتند و مادرم و برادرهای مادرم هیچ خبری از این وصیت نامه نداشتند تا بعد ازیک سال از فوت پدر بزرگم برادران ناتنی مادرم اونو رو کردند میخواستم بدونم آیا راهی وجود داره که مادرم ارث خود را بگیره. با تشکر

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که اطمینان دارید وصیت نامه جعلی می باشد، نسبت به آن ادعای جعلیت کنید و اینکه مطابق قانون و شرع ابتدا مهریه زوجه باید از اموال میت اخذ گردد و بعد نوبت به وصیت و ارث می‌رسد. نکته حائز اهمیت دیگه این است که اشخاص فقط می توانند نسبت به یک سوم اموال خود وصیت کنند والباقی نیاز به تنفیذ وراث دیگر است.
حتما با وکیل مشورت کامل داشته باشید.