مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد مشاعات

با سلام
زمینی خریدم 600 متر که تو قولنامه نوشته شده 600 متر مربع، با مشاعات من زمین خود را طبق نقشه تفکیکی جدا کرده به متراژ 600 متر مربع الان همسایه ی بنده ادعا دارد که مساحت مشاعات رو باید از مساحت زمینم کم کنم آیا این ادعای درست و قانونی هست ؟

600 متر مربع با مشاعات که تو قولنامه نوشته شده آیا باید مساحت مشاعات رو کم کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما با مشاعات خریدی چرا کم بشه