مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مدارک ماشین (برگه کمپانی و کارت خودرو)

با عرض سلام و خسته نباشید و احترام
بنده ماشین دسته دوم خریداری کردم و در محضر یک برگه وکالت کاری تعویض پلاک و یک برگه وکالت تفویض به نام بنده زده شده و به صورت کاملا قانونی روند خرید و فروش و جا به جایی مبلغ صورت گرفت و بنده یک برگ قولنامه و برگه های وکالت نامه محضری و برگه سبز خودرو و بیمه نامه خودرو و برگه معاينه فنی خودرو را دریافت کردم و الان از شما راهنمایی میخواستم که آیا با همین مدارکی که دارم به جز برگه کمپانی شرکت و کارت خودرو میتوانم تعویض پلاک انجام دهم یا خیر؟؟؟
با سپاس فراوان ممنون

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

خیر بدوا مدارک موفقودی را تهیه سپس اقدام کنید