مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

سلام پدر بنده تازه یه ماهه فوت شدن
مراحل انحصار وراثت به چه صورت هست
ایا به دارایی ایشون که تنها یک دستگاه خودرو هست مالیات تعلق میگیره ؟
قطعه زمین کشاورزی هم دارند که ارثیه پدربزرگم بوده که سند نداشته ایا به اون هم مالیات تعلق میگیره ؟ البته قبل از فوتشون به صورت دستی نه محضری به مادرم انتقال دادن .
به سهام عدالت ایشون هم مالیات تعلق میگیره ؟
ایا باید حتما برای استشهادیه به دفترخانه بریم یا خودمون باید متن گواهی را تهیه کنیم ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

دادخواست انحصار وراثت را همراه با مدارک وراث و استشهادیه ثبتی به دفتر خدمات قضایی تحویل بدین