مشاوره حقوقی رایگان - ماشینم توقیف شده

ماشینم توقیف شده جرمم سرقت لاستیک بوده که مظنون به سرقتم،
چی کار کنم ماشین آزاد بشه ؟؟؟
ماشین تو پارکینگه

پاسخ ها :

لیلا محمدی

لیلا محمدی :

درود برشما.بايد پرونده مطالعه شود ودلايل إثبات شاكي بررسي گردد ونسبت ب آن دفاع متناسب اتخاذ وارائه گردد.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

اگر خودرو شما وسیله ارتکاب جرم نباشد برابر قانون می‌بایست از آن خودرو رفع توقیف گردد ضمنا بازپرس یا دادستان حین رسیدگی به جرم شما مکلف است نسبت به اشیا و اموالی که حین ارتکاب جرم یا دستگیری متهم از وی کشف و توقیف گردیده است اظهار نظر صریح نموده و تکلیف آن را روشن نماید و اگر در قرار دادسرا در این خصوص اظهار نظری مبنی بر ضبط آن نشده است دادگاه مکلف به رفع توقیف در این خصوص می باشد