مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سنوات به معلم های فوت شده

با عرض سلام و خسته نباشید
من یه سوال حقوقی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید،
من پدرم معلم بود و در سال 1373 پس از 13 سال خدمت فوت شده است اونموقع بابت سنوات یا بازنشستگی هیچ مبلغی به ما پرداخت نشد، الان حقوق پدر رو مادرم میگیره من از برخی شنیدم که حتی برای 13 سال هم باید یه مبلغی پرداخت میشده، من این مسئله رو از آموزش و پرورش شهرمون پرسیدم اما زیر بار نرفتند، یه جایی تو اینترنت خوندم که ظاهرا یه قانونی تصویب شده که باید پرداخت کنند و از طریق شکایت به دیوان عدالت میتونیم بگیریم ممنون میشم منو راهنمایی کنید که از کجا و چطور شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام به دیوان عدالت اداری شکایت کنید و قبل آن حتما مشاوره بگیرید