مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیرکرد

سلام و خسته نباشید بابت چک برگشتی از طرف شکایت کردم و بعد از سه سال قاضی حکم به پرداخت مبلغ بدهی و همچنین پرداخت خسارت دیرکرد داد. ایشان درخواست اعسار کردند و دادگاه اعسار ایشان را پذیرفت و قرار شد یک سوم مبلغ پرداخت الباقی بصورت اقساط پرداخت نمایند. منتها ایشان هیچ اقدامی بعمل نیاوردند و دادگاه حکم جلب ایشان را صادر و بالاخره محکوم علیه را به زندان انداختیم. حالا حدود دو ماه است در زندان بسر می برند.
سئوال اینکه آمدیم ایشان تا چند سال تو زندان ماند. مبلغ خسارت دیرکرد از چه زمانی محاسبه می شود. از زمانی که به زندان انداختیم یا از زمان پرداخت بدهی و اجرای احکام.
لطفا راهنمایی بفرمائید.
متشکرم

پاسخ ها :

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

با سلام مبلغ خسارت تاخیر در تادیه یا به اصطلاح دیرکرد از زمان برگشت زدن چک و دریافت گواهی عدم تادیه لغایت تا زمان اجرای حکم محاسبه میگردد مگر اینکه شما در دادخواستتان خواسته خود را ذکر نکرده باشید یا دقیقا کامل عنوان نکرده باشید.