مشاوره حقوقی رایگان - شركت سهامی خاص

با سلام
آيا رييس هيئت مديره كه وكالت در خصوص كليه امور مربوط به سهام و امور اداری شركت را از بقيه اعضاي هيئت مديره دارد، مي تواند تشكيل مجمع داده و به تنهايي نسبت به انحلال شركت و تصفيه كليه بدهي ها و فروش اموال شركت اقدام نمايد؟

پاسخ ها :

رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی خاص اختیارات رئیس هیئت مدیره شرکت رئیس هیئت مدیره شرکت سهامی خاص