مشاوره حقوقی رایگان - بدون اطلاع از طرف املاک و فروشنده، زمین بدون کاربری خریدم

در دیلمان گیلان، دوسال قبل یک قطعه زمین 510 متری متری خریدم به قیمت روز، از طرفی چون با منطقه آشنایی نداشتم و به املاک اعتماد کردم و زمینی در یک شهرک به بنده معرفی کرد و گفت خودم هم دوقواره بغل تو خریدم و خیالت راحت باشه هروقت خواستی بیا ویلا بساز، گفت زمینه‌های این روستا نسق دارن و چون سند تک برگ ندارن شهرداری جواز ساخت نمیده، اول باید بسازی و بعد بری ماده صد جریمه بدی تا برات سند تک برگ با کاربری مسکونی صادر بکنن، و گفت خیالت راحت باشه من خودم آشنا دارم هم برات میسازم و هم برات سند مسکونی میگیرم،، حالا بعد از دوسال هروقت که به املاک مراجعه میکنم میگه فعلا نمیشه و جهاد کشاورزی دست گذاشته رو زمینه های اونجا و اصلاً راه نمیدن بریم سر زمین و از این حرفها،، ولی خودش دوتا خونه کاه گلی سریع ساخت تو زمینهاش، چون اهل اونجا بود تونست بالاسر کارش باشه و بسازه ولی نمیدونم که مسکونی گرفت یا نه،، تو نسق من کاربری زمینم رو باغی ذکر کرده ولی تو قولنامه و وکالتنامه محضری جلوی کاربری رو خالی گذاشتن و چیزی ذکر نکردن، خواستم ببینم بعد از دوسال میتونم از املاک و فروشنده شکایت کنم و اصل پول و ضررش رو بگیرم یا نه؟؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

شما ملک را با شرایطی که داشته خریده اید و بر اساس اصل لزوم قراردادها بر معامله شما اشکالی وارد نیست و قابل فسخ نیست ، شرطی هم که شده بر اساس ماده 223 قانون مدنی باطل است اما مبطل عقد نیست مگر اینکه در قرارداد شرط فسخ پیش بینی شده باشد که در اون صورت بر اساس شرط میتوان تقاضای فسخ کرد