مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پلاک

سلام و خسته نباشید

من تیرماه 99 پلاکام دزدیده شدن من همون لحظه اعلام مفقودی کردم و مامورا کلانتری اومدن صورت جلسه کردن و گفتن پیدا شد بهت زنگ میزنیم خلاصه منم کارا دادگاهیشو انجام دادم ولی دیگه برای تعویض پلاک اقدام نکردم گفتم شاید پیدا بشن خلاصه آبان ماه دیگه بیخیال شدم گفتم برم تعویض پلاک کنم ولی عین طی مراحل قانونی بهم گفتم کلانتری یه شهر دیگه دو ماه پیش پیداش کرده رفتم تحویل بگیرم گویا پلاکارو گم کردن و الان کلانتری شهرم میگه من مسؤلیتی ندارم دیگه مقصر همون کلانتری هست که پیدا کرده ولی گم کرده ولی کلانتری که گم کرده میگه مقصر کلانتری شهرته ما دو ماه پیش پیداش کردیم باید پیگیر میشدن و بهت اطلاع میدادن شمارتو دارن حالا سوالم اینه منی که دارم نقل مکان میکنم به شهر دیگه میتونم تا اونجا که میخوام برم پلاک دستی فلزی جایی درست کنم بزارم برسم شهری که قراره ساکن بشم و از همونجا اقدامات قانونی انجام بدم؟؟؟

پاسخ ها :

سیدامین شبیری

سیدامین شبیری :

استان :

سلام نه به هیچ وجه پلاک فلزی درست نکنید چون جرم بوده ومستوجب مجازات میشوید در صورت نیاز حداقل پرینت تهیه کنید و حتما نامه های مفقودی همراهتون باشه ضمنا شما از کلانتری نامه ای مبنی بر مفقودی مجدد اخذ کنید و با مراجعه به مرکز تعویض پلاک تقاضای صدور پلاک جدید کنید