مشاوره حقوقی رایگان - آیا حساب یارانه را می توان جزو مستثنیات دین تلقی کرد ؟

با سلام خدمت همه ی مدافعان حق علیه باطل ... میخواستم بدونم که اگر حساب یارانه خانواده ای بخاطر بدهی مالی سرپرست خانواده به شخص یا اشخاص ثالث مسدود گردد و خانواده بضاعت مالی نامناسبی داشته باشد .. میشود تنها حساب یارانه را از مسدودی در آورد یا نه؟؟ اگر میشه راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

با سلام و ادب؛ در قوانین به طور مشخص قید نگردیده که یارانه جزو مستثنیات دین هست ولی با توجه به اینکه این مبلغ برای امرار معاش ضروری و کمکی از طرف دولت به مردم می‌باشد جزو مستثنیات دین بوده و قابل توقیف نیست

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

حساب یارانه قابل توقیف نیست

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

حساب یارانه چون برای معیشت خانوار ضعیف وضع شده جز مستثنیات باید محسوب بشه

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام خیر متاسفانه جزء مستثنیات قلمدادنمیشه