مشاوره حقوقی رایگان - معامله قولنامه ای

با سلام
بنده تصمیم به خرید ملکی دارم که دارای سند نیست و به صورت قولنامه ای خرید و فروش میشه ، متاسفانه چند قولنامه از خرید و فروش های قبلی موجود نیست. سوالم اینه چه راهکاری پیشنهاد میدهید ؟ آیا گرفتن اقرارنامه رسمی از اون اشخاص مبنی بر اینکه این ملک را به فلانی بیع کرده اند کفایت میکنه؟ در اینصورت اگر کسی بعدها قولنامه دیگری ارائه بده برای من که اقرارنامه رسمی دارم مشکلی پیش میاد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

معامله این چنینی دارای ریسک هست و اقرارنامه تاثیری نخواهد داشت