مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل قوه قضاییه

با سلام ما اعضای موسسه حقوقی و داوری با یک وکیلی که حضورا به این موسسه و اون موسسه می رفت و جویای پرونده بود قرارداد شفاهی بستیم که 50 درصد سهم موسسه و 50 درصد سهم وکیل باشد او قبول کرد ماههای اول خوب پیش می رفت
1-تا اینکه از طرف موسسه یک پرونده به وکیل داده شد بعد از دو ماه با همان موکلی که از طرف موسسه یک پرونده به او داده شد وکیل در خیابان با موکل قرار گذاشته و از آن امضاء می گیرد طوریکه 5 پرونده خانوادگی را بصورت یکجا 16 میلیون تومان از آنها حق الوکاله می گیرد و به آنها می گوید اگر می خواهید کارتون خوب پیش برود و من از شما دفاع کنم باید پول را به حساب من واریز کنید علاوه بر این اون یک پرونده ای که در موسسه امضاء شد مابقی حق الوکاله را گرفت و به موکل گفت مابقی را به حسابم واریز کنید می خواهم به موسسه تحویل بدهم و خود موکل آمد موسسه اینها را گفت اکنون سه ماهه اول شهریور پول رفت به حسابش ولی سهم موسسه را نمی دهد اون 16 میلیون هم به جیب خودش زده سهم موسسه را نداده و اکنون چهار ماه جواب تماس و پیامک نمی دهد متواری و از موسسه فرار می کند آدرس دفترش را هم نگفت ما حضورا به دفترش برویم شاید اصلا دفتری ندارد و بصورت سیار کار می کند قبل این چهارماه کرونا را بهانه کرده بود موسسه نمی آمد می گفت اگر آنجا بیایم کرونا می گیرم.
2-مورد دوم پرونده ای در بهمن 98 مبلغ 1 میلیون هزینه دادرسی و مبلغ 1 میلیون حق الوکاله بابت یک موکل مطالبه طلب به حساب همین وکیل واریز کردیم اکنون بعد از 10 ماهه حتی نتوانست یک دادخواست ثبت کند ؟ چند ماهه که موکل به موسسه آمده مبلغ پرداختی خود را می خواهد این وکیل جواب موسسه را نمی دهد ولی با موکل تماس گرفته می گوید من هیچ مطالباتی از موسسه بابت پرونده شما دریافت نکردم در ضمن خیلی مطالبات از موسسه دارم موسسه دارد اذیتم می کند درحالیکه موسسه فیش واریزی تاریخ روز و همون موقع به حسابش واریز کرده و او دارد این موضوع انکار می کند و موکل گفت می خواهم بر علیه موسسه شکایت کنم.
اعضای موسسه به کانون وکلا قوه قضاییه برای پیگیری موضوع رفته ولی چون قرارداد کتبی نداشته متاسفانه همکاری نمی کنند و می گویند از طریق دادگستری اقدام کنید خواستم بپرسم با این همه تفاسیر آیا واقعا این رفتارها در شان یک وکیل هست ؟ 1- موسسه باید در قالب دعوای کیفری شکایت کند یا حقوقی ؟ 2- اگر کیفری نام عنوان شکواییه چیست اگر حقوقی موضوع خواسته چه می تواند باشد ؟ 3- کدامیک بهتر ترتیب اثر می دهند ؟ 4- ابتدا خواستیم اظهارنامه بدهیم بعد دادخواست آدرس مخاطب را متاسفانه نداریم آیا می شود بدون ادرس اظهارنامه داد ؟ موسسه در کمال صداقت و راستگویی با وکیل همکاری نموده و اکنون وکیل متواری شده لطفا متن شکایت را برایمان می فرستید هر چه زودتر می خواهیم اقدام کنیم لطفا ما را راهنمایی کنید متشکریم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درخواست وكيل از سايت نماييد