مشاوره حقوقی رایگان - متن اظهارنامه الزام به سند فک پلاک و پرداخت بدهی

6سال پیش خودرویی معاوضه کردم و گفتن مدارک در گاوصندوق هست و کلید نزد شخصی که در مسافرت است .. بدلیل آشنا بودن پیگیر نشدم .. پس آنکه هزینه بالای تعمیر خودرو را پرداخت کردم متوجه شدم خودرویی که معاوضه کردم هیچ مدارکی ندارد ... با قبول خریدار و قبول هزینه شخصا پیگیر مدارک شدم تا اینکه الان پلاک بنامم شد ولی سند مونده ... 8 دست گشته بود هرکدام یک شهر ... اکنون که پلاک زدم زیر بار هزینه نمیره

پاسخ ها :

رضا جعفری ملک آباد

رضا جعفری ملک آباد :

با عرض سلام
ایتدا نسبت به ارسال اظهار نامه اقدام نمایید تا در صورت عدم پاسخ یا پاسخ احتمالی طرف بعدا بتوانید نسبت به طرح دادخواست اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

الزام به تاديه هزينه ها و خسارت و مطالبه وجه دادخواست بدهيد