مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص روند اجرای احکام رای صادره اداره کار

سلام . من در حدود 5 سال در کارگاهی مشغول فعالیت بودم. بعد از 5 سال هیئت مدیره جدید تمام نیروها رو اخراج کردند و مطالبات مارو ندادن. ما هم از طریق اداره کار پیگیر شدیم بعد از جلسه رسیدگی رای رو به ما دادند و رای رو به کارفرما ابلاغ کردند و در فرصت 14 روزه هنوز اقدام به پرداخت نمیکنن. اداره کار بما نامه دادگستری جهت اجرای احکام دادند. الان برای من پیامک ارسال شد و دادخواست در یکی از شعب حقوقی به ثبت رسیده . میخواستم ببینم روند کار به چه شکل است و من چه پیگیری باید انجام بدم ؟ممنونم . تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از اجراي احكام مربوطه بپرسيد

داريوش  برهمني

داريوش برهمني :

استان :

به همون شعبه حقوقی مراجعه کن تا پرونده به اجرای احکام ارسال بشه و جهت توقیف اموال شرکت اقدام کنید.