مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم اداره کار

سلام. وقتتون بخیر. من با شکایت از کارفرما (شرکت حقوقی) اداره کار رای به نفع من داده، اما چون من حسابدار شرکت بودم میدونم که بخاطر بدهی میلیاردی حساب شرکت مسدود هستش. امکان اینکه بتونم طلبم رو از حساب مدیر شرکت بگیرم هست؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر شرکت سهامی خاص است خیر نمی تواتید. طلب شرکت نزد اشخاص ثالث راتوقیف نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول باید اجراییه بگیری اگر شرکت پرداخت نکرد باید دادخواست صدور حکم ورشکستگی به تقصیر شرکت را بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی اصولا خیر مگر تحت شرایطی باتوجه به نوع شرکت و ورشکستگی و میزان قصور و تقصیر مدیران

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اجرائیه فقط علیه محکوم رای وزارت کار صادر می شود. لذا فقط اموال محکوم توقیف می گردد نه شخص دیگر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بدهی مربوط به شرکت هست وبایددادخواست صدور حکم ورشکستگی به تقصیر شرکت را بدهید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

بله و در غیر این صورت به اداره کار شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا به شرکت باید قانونا رجوع و کرد ‌‌سپس به‌مدیران
بستگی به نوع شرکت نیز دارد