مشاوره حقوقی رایگان - قطع رابطه کاری با شهرداری؟

با سلام، آیا شهردار می تواند کارگری را قبل از اتمام قراردادش اخراج نماید؟ در نامه‌ی خود اعلام داشته با عنایت به انجام تخلفات عدیده‌ای در گذشته و اتمام مدت قرارداد در پایان ماه رابط کاری با شهرداری قطع میشه.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
کارفرما دردوصورت میتواند کارگررااخراج کند 1-ایجاد بینظمی درکارگاه 2-عدم انجام وظایف
البته شما میتوانید از کارفرما دراداره کارشکایت کنید تا موضوع اخراج رابررسی کنند